Post Top Ad

Selasa, 26 September 2017

Pelancaran vivo V7 + di Senheng / SenQ

Assalamualaikum,


Hasil carian imej untuk vivo v7

Adakah anda telah bersedia untuk perlancaran telefon pintar Vivo V7+ yang terbaharu? Vivo V7+ yang pastinya memberikan pengalaman baharu dan menarik kepada pengguna telefon pintar terutamanya kepada yang amat gemar berselfie! 

Kenapa?

Kerana Vivo V7+ dilengkapi dengan kamera hadapan 24mp dengan filter face beauty yang pastinya dapat menghasilkan selfie yang cantik dan sempurna! Menariknya lagi,kamera depan.Vivo V7+ mampu merakam video 1080@30fps yang akan kelihatan sangat jelas dan jernih terutamanya semasa membuat life streaming.

Imej yang berkaitan


Kamera belakang Vivo V7+ beresolusi 16mp dilengkapi dengan autofocus dan LED flash agar kamu dapat menangkap gambar yang jelas dan cantik walaupun di dalam gelap. Lebar Vivo V7+ adalah 5.7 inci dengan konsep fullview.


Hasil carian imej untuk vivo v7

Vivo V7+ mempunyai RAM sebanyak 32/64 GB  dengan slot microSD yang mencapai 256 GB.

Dalam aspek rangkaian dan jaringan, Vivo V7+ bakal beroperasi dengan android terbaharu iaitu android v7.0 Nougat yang pastinya menjanjikan banyak penambahbaikan dan pengalaman baharu serta kelajuan internet yang memuaskan!

Hasil carian imej untuk vivo v7


Agak-agak korang berapa ye harga Vivo V7+ ini?

Tunggu dulu,baca dulu bawah ini supaya korang tidak ketinggallan 

Vivo V7+ akan dilancarkan di Malaysia pada 26 September 2017- 15 Oktober 2017! 

Promosi sempena perlancaran Vivo V7+ ini adalah PERCUMA BACKPACK dan BAUCER WATSON RM10!

Harga Vivo V7+ adalah RM 1 499 SAHAJA!


Tunggu dulu...belum habis lagi ni...Ada banyak lagi yang boleh diperolehi jika anda mendapatkan Vivo V7 plus di Senheng/SenQ ! Baca bawah ini.


KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN VIVO V7+ DI SENHENG/SENQ?

1) Cara pembelian Vivo V7 = Bayaran Penuh/ 24 bulan ansuran

* Ansuran sehingga 24 bulan keatas: pembeli boleh membuat pilihan samaada membuat pembelian dengan/tanpa ansuran sehinggan 24 bulan keatas. 

2) Pilihan ansuran meluas apabila pelanggan memilih untuk membuat pembayaran penuh = Sehingga 24 bulan di seluruh Maybank, Maybank AMEX, AwamBank, dan HSBC (Citibank Akan Datang)

3) Waranti tambahan 1 tahun = Manfaat khas dibawah skim keahlian PlusOne ( untuk menyertai hanya perlu membayar RM 12 sahaja yuran keahlian). Jika anda sudah mempunyai keahlian, anda hanya perlu log in senheng.com.my dan senq.com.my. dan anda berhak mendapat jaminan tambahan 1 tahun waranti. 

4) Pilihan penghantaran = Penghantaran Vivo V7+ ke rumah tanpa melibatkan kos penghantaran termasuk Sabah dan Sarawak. (Penghantaran Percuma)

5) Trade-in telefon pintar anda! = hanya layak untuk pelanggan Senheng. Pelanggan dapat trade in telefon lama mereka dan mendapatkan rebat untuk telefon baharu. Untuk mengetahui maklumat terkini mengenai trade-in , sila  ke laman web berikut : http://www.senheng.com.my/trade-in-rebate .


Imej yang berkaitan









September 26, 2017 / by / 8 Comments

8 ulasan:

  1. Bestnya kalau dapat satu Vivo ni. Umm...siapalah nak sponser kan, nak beli sendiri phone lama ni still boleh digunakan...:D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bestkan? haha kalau ada yang nak sponsor tu rezeki namanya, memang takkan tolaklah hahaha

      Padam
  2. Kamera VIVO memang cantik. Pernah cuba guna handphone kawan. Setanding dengan smartphone lain, harga pun Ok :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup, adik Hanis pun pakai Vivo...memang boleh tahan kamera dia ni

      Padam
  3. Dasyat smart phone zaman skrg ni...
    Spec bagus..harga pun bagus2 jugak...hahhaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Zaman makin canggih... muncul banyak teknologi baru, akan datang kita tak tahu lagi macamne hahaha

      Padam
  4. Good 👍 fitur kameranya keren harga resmi di indonesia berapa ya..?

    BalasPadam
  5. Thats such an important thing these days. I too use Vivo but did not know so much about it. Thanks

    BalasPadam

Post Top Ad