Post Top Ad

Khamis, 5 Oktober 2017

DIY hadiah istimewa anda hanya di Printcious.com

Assalamualaikum,


 “Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart” merupakan tagline bagi sebuah website yang memberikan peluang kepada pelanggan untuk menghasilkan rekaan sendiri agar hadiah yang ingin diberikan kepada yang tersayang menjadi lebih istimewa. Konsep yang diperkenalkan oleh Printcious.com ini memberi menjadi satu pilihan yang tepat bagi individu yang sudah bosan dengan lambakan hadiah di pasaran yang sama dan teringin untuk menghasilkan design sendiri di atas hadiah yang dipilih. 

Anda kreatif? Anda mahu menjadikan hadiah itu istimewa untuk orang yang anda sayangi? Ataupun mahukan barangan yang special untuk koleksi peribadi? Printcious.com lah jawapannya !

Printcious.com menyediakan pelbagai variasi barangan yang boleh anda pilih untuk dijadikan hadiah. Antara barangannya adalah seperti T-shirt, cawan, bantal, keychain, beg, topi dan banyak lagi.

Cara nak membuat pembelian di Princious.com :-

1) Create account bagi yang belum pernah mendaftar ataupun login bagi yang sudah mendaftar



2) Pergi ke butang "CREATE" dan pilih barang apa yang ingin anda design.




3) "Start Designing" hadiah anda mengikut kretiviti



4) Nak tambah gambar boleh, tambah tulisan pun tiada masalah. Be Creative okay (maaflah Hanis tak berapa nak kreatif hehehe)



5) Dah siap? Tekan "DONE" boleh "ADD TO CART" . Kalau sudah konfem nak beli terus tekan "CHECKOUT" tapi kalau rasa-rasa macam tak puas shopping tu boleh "continue shopping"


SENANG JE KAN? CEPAT PERGI USHA WEBSITE NI (KLIK)

Tak buat rugi gaiss...





Oktober 05, 2017 / by / 32 Comments

32 ulasan:

  1. Cik Renex dah pernah tempah barang dari printcious. hasilnya sangat memuaskan hati tak rugi tempah.:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah yeke...nanti Hanis pun nak tempah jugalah

      Padam
  2. bestkan dapat hias hias ikut suka kita hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul! Design sendiri ikut citarasa sendiri...

      Padam
  3. Balasan
    1. Yup diy jadikan hadiah lebih special

      Padam
  4. Thinking to get a personalised mug for my hubby. I love shopping at this website.

    BalasPadam
  5. warghh...mudah betul zaman sekarang...tak perlu dah nak ke kedai..nak start keta bagai...dok kat rumah je dah boleh order bagai...tq sharing sis

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul dihujung jari sahaja boleh create hadiah design sendiri hehe

      welcome =)

      Padam
  6. Sekarang makin mudah untuk buat personalised doorgift kan dengan servis sebegini

    BalasPadam
  7. Bagus juga, design siap-siap then submit. Buat kat bantal rare sikit.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bantal itu kita yang punya hahaha lagipun harga berpatutan =)

      Padam
  8. Balasan
    1. design ikut kreativiti sendiri baru puas hati...

      Padam
  9. such an amazing idea for a gift

    BalasPadam
  10. suka membeli belah kat printious ni..mcm mcm product boleh buat as a gift

    BalasPadam
  11. Alamak... ulang tahun perkahwinan dah tak lama lagi... sempat nak nk diy hadiah dekat sini.

    BalasPadam
  12. Alamak! Cepat-cepat design dekat Printlicious

    BalasPadam
  13. Memang bagus Printcious. I used them a few times for my personalize gift...

    BalasPadam
  14. wah.. bagusnya ada printcious ni.. nak juga lah tempah kt sini nak buat doorgift untuk majlis.. hehe
    http://www.neezalife.com/2017/10/westside-bistro-sacc-shah-alam-perkenal.html

    BalasPadam
  15. Okey printcious ni..Ada la beberapa kali try d.i.y gift kat sini..kualiti bagus, servis pun cepat...

    BalasPadam
  16. Bestnya dapat customize sendiri hadiah.😍

    BalasPadam
  17. Lumayan nih, buat nambah koleksi kalo si doi ulang tahun hehe

    BalasPadam
  18. suka jugak soping kt website sini.. setakat ni dah order 3 mug, 1 bantal, 1 frame bergambar apetah namanya..

    BalasPadam
  19. Printcious memang the best sebab boleh Personalized banyak cenderahati sebagai hadiah.

    BalasPadam
  20. I suka printcious sbb kta boleh design sendiri apa yg kita suka. Best kn

    BalasPadam
  21. Best jugak kan. kalau diy hadiah untuk kawan kahwin ke, letak gambar dia terus. baru jadi kenangan. hehe best2. nanti Iday check website diorang. hehe

    BalasPadam

Post Top Ad