Post Top Ad

Selasa, 3 Oktober 2017

Pencarian Partner untuk Preloved Novel Giveaway

Assalamualaikum,



Hai semua, Hanis sedang mencari seorang partner yang sudi untuk berkerjasama dengan Hanis dalam menjalankan Preloved Novel Giveaway dimasa akan datang. Harap-harap adalah yang sudi jadi partner kita yee hahaha

Kriteria partner yang Hanis cari adalah:-

1) Seorang blogger
2) Jujur dan amanah
3) Boleh sponsor sekurang-kurangnya 2 novel preloved atau baharu 
4) Tidak meletakkan syarat yang menyusahkan peserta (seperti komen pada post, media sosial,klik iklan dan sebagainya.)

Apa yang anda akan dapat? 

1) Menambah bilangan follower blog anda.
2) Menambah bilangan like pada pages FB.
3) Meningkatkan bilangan pageviews blog.
4) Meningkatkan jumlah follower instagram.
5) Meningkatkan peluang untuk mendapat customer (instashop/onlineshop)
6) Menambah kenalan blog =)

Kalau ada yang berminat dan memenuhi kriteria diatas boleh whatapps Hanis di nombor 019-3140559 . Terima kasih.


Oktober 03, 2017 / by / 8 Comments

8 ulasan:

  1. Wowww menarik....

    Tapi tue la, dekat rumah kita nie ada banyak buku yang tak sempat dibaca hahaha....

    Eh kalau indie punya buku.. terima x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Buku indie tu macam buku fixi,lejen kan? Boleh je lagipun memang salah satu hadiah hanis nak bagi novel fixi =)

      Padam
  2. Wow bagus ni tapi kita tak rajin lak nak baca novel hehehe tak apa kita support apa yang boleh jer ko good luck..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hee terima kasih sebab sudi support =)

      Padam
  3. Akak ada bnyak novel dalam kotak ni haah. mehh ler akak boleh aja sponsor 2 3 4, no hal, in sha Allah

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau akak nak sponsor blehlah nanti emel hanis =)

      Padam

Post Top Ad